Katie ‘z’ fitdance kleuters (v.a 4 jaar) is een manier van dansen waarbij er naast de dansante doelen ook nog andere doelen voor ogen staan. Zo is het voor de kinderen belangrijk dat de dansen en de oefeningen passen bij de ontwikkeling van de kinderen en natuurlijk aansluiten bij de belevingswereld. Verschillende muziekstijlen komen aan de orde zodat er een breed cultureel aanbod is.

Bij Katie ‘z’ fitdance kleuters mag een ouder of opa/oma samen met de kleuter de les volgen. Dit met de gedachte om samen een gerichte activiteit te doen met uw kind. Naast onderdelen waarin samen wordt gedanst zijn er ook onderdelen waar de kleuter zelf gaat dansen.

Katie ‘z’ fitdance kleuters wordt aangeboden op de woensdagmiddag van 16.30 uur tot 17.00 uur. In Den Bolder Waspik

De kosten bedragen € 10,- inschrijfgeld en verder per maand € 12,-
De maanden juli en augustus zijn kostenvrij.
Naast de lessen zijn er andere activiteiten waarvoor ze dan worden uitgenodigd. Zo is er om de 2 jaar een show en er een danspicknick in het jaar dat er geen show is.

Wie is Katie?
Ik ben de docente die de lessen verzorgt. Naast dansdocent, FDO/ NADB danssporttrainer, docent Zumba ,LaBlast ben ik docent speciaal onderwijs. In de beroepstakken ben ik actief bezig.
Tevens ben ik aangesloten bij de KNVD Swinging world. Waar ik regelmatig studiedagen volg en dus up to date ben met de ontwikkelingen binnen de danswereld. Ook ben ik een van de bestuursleden van Inclusive dance.. Ruim 25 jaar geef ik dansles. Dit varieert van 2-91 jaar. Van stijldansen, streetdance, aerobic, steps, kinderdansen, jazz ballet en pop ballet, country, Zumba, tropical en formation dansen.


Copyright © 2019. All Rights Reserved.